Vänner

Grön Gåva

Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter!

Vi startade för 11 år sedan med tanken “hälsa genom äkta varor”, fria från tillsatser och konserveringsmedel. Riktigt bra produkter helt enkelt. Gör hälsa till en naturlig livsstil.

Varmt välkommen att titta runt på www.grongava.se eller fråga oss om något.

Clearlife.se

ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och hårvård, intressanta böcker, avslappningsmusik, guidade meditationer, vackra smycken, träningsredskap, ekologiska kläder och annat som bidrar till livskvalitet och avslappning.

ImseVimse AB

Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda textilprodukter för kvinnor och barn. Hos oss hittar du bland annat ekologiska tygblöjor, badbyxor från babysim och amningsinlägg.

Ljung Hudvård

Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska källvatten,
gör din hud mjuk och naturligt vacker med en unik kombination av exklusiva oljor och örter som stimulerar hudens celler till nybildning, skyddar och återfuktar huden på ett naturligt sätt.

Med lång erfarenhet av svåra hudproblem och genom den positiva effekt som vegetabiliska fetter och oljor med essentiella fettsyror visat sig ha på huden, har vi inspirerats att utveckla tillverkningen av naturliga hudvårdsprodukter sedan 1994.

Swazi Secrets från Softzone

Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är Rent – Enkelt – Naturligt.

The Sleepy Collection

The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet till dam och barn. Produkterna är enfärgade och i sobra färger. Produkterna är tillverkade i 100 % ekologiskt odlad pimabomull.

Årstiderna

Årstiderna’s idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar innehållet och levererar den direkt hem till din dörr. Alla våra råvaror är 100% ekologiska.

Ekokul

Ekokul är ett familjeföretag som drivs av viljan att förändra. Vi letar hela tiden efter leksaker som kan bli det självklara valet framför massproducerade plastleksaker utan minsta eftertanke. Vi tror på glädje och attraktionskraft istället för pekpinnar och skräckpropaganda.

Ekologisk Hudvårdsterapeut

Ellinor Mannberg är diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut och Dr.Hauschka terapeut. Till Ellinor kan du gå och njuta av härliga ekologiska behandlingar på Riddarkliniken i Stockholm.

Enkoppte.nu

Enkoppte.nu är webbshoppen som bytte kostym och är nu en oberoende teblogg, fylld med inspiration, avsmakningar och recept. Helst ekoreko!

Helhetshälsa

Helhetshälsa är ett litet företag med stora ambitioner. Vår idé: Rena kosttillskott utan onödiga tillsatser. Egen svensk tillverkning. De flesta produkterna framställs eller förädlas i vår certiferade anläggning  i Borghamn.

Humble Brush

Vår vision är att sälja högkvalitativa och miljövänliga tandvårdsprodukter samtidigt som vi bidrar till att förbättra den orala hälsan hos människor som inte har tillgång eller möjlighet att gå till tandläkaren.

LUBfoods

Vi distribuerar naturliga, prisbelönta och ekologiska produkter på den svenska marknaden. Bland våra varumärken finns SweetLeaf steviaprodukter som vunnit bäst i smaktest av World Stevia Organisation och Pulsin’ rawfood vars bars och proteinpulver flertalet gånger vunnit Natural and Organic Products awards.

Naked lips

Naked Lips är ekologiska cerat med USDA-certifiering. Innehållet i produkterna är bland de absolut renaste på marknaden och noga utvalt för sina effektiva egenskaper. Naked Lips formula är 100% nedbrytbar och alla förpackningar är återvinningsbara.

PELA cases

PELA Case är världens första miljövänliga iPhoneskal av flexibel bioplast. De miljövänliga skalen är komposterbara, ekologiskt hållbara och fria från BPA och ftalater. Ett givet skal för den miljömedvetna iPhoneanvändaren. Skalen finns både till iPhone 4 och iPhone 5.

Läs mer om PELA Case här och handla skalen i deras webbshop.

Renew life

Renew Life´s filosofi grundar sig på att mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval kan ge oss den näring och funktion vi alla behöver för att bibehålla optimal mental och fysisk hälsa. Vi tillverkar samtliga produkter själva.
© 2016 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.