Om oss

Vi på En Lagom Dos Grönt testar och skriver om miljövänliga produkter och tjänster och har som mål att göra det inte bara lätt,utan också roligt att bli lite miljövänligare i vardagen. Nästan dagligen ger vi råd och tips om hur du kan ta ett litet steg mot en bättre värld.

Vi vänder oss till folk som vi kallar för ”ljusgröna konsumenter”, dvs de som redan är lite miljö-medvetna men som vill göra mer. Vi tipsar våra läsare om de produkter/tjänster som vi gillar allra bäst. Det kan vara allt från hur du kan bli bättre på att handla ekologiska grönsaker till hur du hittar en schysst och miljövänlig  solkräm inför semestern.

Årligen arrangerar vi bloggtävlingen Sveriges Bästa Gröna Bloggar, som blivit en stor succé. År 2011 fick vi in mer än 25 000 röster på de tävlande bidragen och lottade ut många fina gröna priser till personer som hade röstat. Läs mer om tävlingen här.

För att läsa om vår redaktionella policy samt hur vi hanterar våra läsares personuppgifter, klicka här.

En lagom dos grönt.se lanserades hösten 2009 av vännerna Elin Wickström och Per Grankvist. Idag drivs sajten med redaktionschef Josefine Grahn i spetsen. Vi har mer än 8000 läsare här på sajten, via vårt populära nyhetsbrev, på Facebook och via vår Twitter.

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.