Sponsra "Sveriges Bästa Gröna Bloggar"

En lagom dos grönt .se har startat tävlingen ”Sveriges bästa gröna bloggare” där vi låter svenska folket utse sina favoriter blandSveriges alla sköna, gr������������na bloggare, uppdelat i sex kategorier; Livsstil, Hälsa, Hem & inredning, Mat & dryck, Mode & skönhet samt Organisationsblogg.

Tävlingen är indelad i tre steg där läsarna i första steg får nominera sina favoriter, d������r en jury utser sex nominerade i varje kategori som läsarna får rösta på i steg tv��. De tre som f��r flest röster går till final i steg tre.

Som sponsor når man ut med sitt varumärke till alla som följer tävlingen på ett kostnadseffektivt sätt. Företag kan välja att sponsra hela t��vlingen eller att vara sponsor för en enskild tävlingskategori.

Som kategorisponsor/partner syns man i samband med ”sin” kategori och man får även donera produkter och tjänster till vinnarna i respektive kategori, samt till utlottningen bland de som är med och röstar.

Som huvudsponsor till hela tävlingen syns man i alla sammanhang där tävlingen nämns, b����de på enlagomdosgrönt.se och p���� Facebook. Huvudsponsorn har även rätt till annonser både på enlagomdosgrönt.se och ett riktat nyhetsbrev och att bidra till utlottningar av varor och tjänster enligt ovan.

Om du har idéer kring ett samarbete eller önskar mer information om vad det innebär att bli sponsor, hör av dig till kontakt@enlagomdosgront.se


Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.