Barn & Baby

Mjuk ekofrotté som torkar de små extra bra

4 Kommentarer 21 juni 2017

Ett badlakan som torkar dina barn torra efter sommarens alla badstunder. Det ekologiska badlakanet finns i olika storlekar för de allra minsta upp till ca. sex år gammal (beroende på storleken på ditt barn). Det är även gjort av G.O.T.S certifierad bomull vilket innebär en internationell märkning av kläder som lovar ett bra och hållbart tänk under hela produktionsprocessen, både bra arbetsförhållanden och bra för miljön.

Vi har testat badlakanet på ett nyfött barn och en treåring i den minsta storleken. Den passar lika bra till båda barnen med risk för att den är lite för liten för din treåring. Då kan du enkelt välja en storlek större. Badlakanets kant finns i färgerna brun, marinblå, grön och röd.

Vi genomförde ett test där vi tvättade bomullsfrottén tio gånger för att se om den behöll sin mjukhet. Den är verkligen otroligt mjuk från början när du packar upp badlakanet nyköpt. Vi tycker att den behöll mjukheten mycket bra efter tio tvättar. Vi använde oss av Neutral tvättmedel som är ett miljövänligt tvättmedel utan parfym, vi tvättade det ekologiska badlakanet enligt tvättråden 60 grader.

Badlakanet är definitivt värt sitt pris tycker vi. Är det något du ska prioritera i din resa att bli mer snäll mot dig själv och miljön är det att sakta men säkert byta ut saker i hemmet mot grönare alternativ. Riktlinjen och en hjälp på traven är att börja med det som är närmast ditt barns hud. Vi erbjuder det små enkla stegen man kan använda sig av för att förändra sin vardag mot mer och fler ekologiska och miljövänligare alternativ.

Det här underbara badlakanet för barn och bebis finns i två storlekar i måtten 75×75 cm och 100×100. Finns hos den jättefina internet butiken minimundus.se och kostar 185 kr för den mindre storleken och 225 kr för den större storleken. Du köper ditt eget här.

IMG_1161   IMG_1165

Vi på En Lagom dos grönt önskar er en glad bad-sommar!

Hälsningar Redaktionen.

Artikeln har 4 kommentarer

 1. Thanks , I have just been searching for info approximately this subject for ages and yours is
  the best I have discovered so far. However, what concerning the bottom line?
  Are you positive concerning the supply?My Cyber
  Investor Join Us Today and earn up to %15 On Your Bitcoins Per Month!

  My Cyber Investor invest money to online Company to help kick start thier company’s
  at high return rate.
  join today!
  https://mycyberinvestor.com

 2. watch series skriver:

  Hi there, its nice paragraph about media print, we all know media is a impressive source of data. Colby Heholt

 3. rizetours.com skriver:

  We offer a high level of comfort to our guests with a quality service, 100% customer satisfaction, expert professional guide staff and foreign language experience.Verry good..

 4. A quality service with 100% customer satisfaction, expert professional guide staff, foreign language experience, we offer our guests a high level of comfort.Verry good…


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.