Barn & Baby, Guider, Hälsa, Hem & inredning, Mat & dryck, Mode & skönhet, Nöje & Resor

Nytt år nya möjligheter

1 Kommentar 18 januari 2017

Inför det nya året har vi förhoppningar och förväntningar på livet som aldrig förr. Eller så vill man fortsätta kämpa och verkligen lyckas med ett tidigare mål. Vi sätter då upp mål och planer för hur de ska uppnås. Här kommer en bok som faktiskt hjälper dig på traven. Är du som vi? och vill leva lite mer hållbart i vardagen.

Den här boken har handfasta tips om hur du tar dig dit. Du får koll på alla gröna märkningar som finns på de olika produkterna. Du får också tips som sparar dina pengar och miljön. Tex. hur du väljer miljömärkt el och när och var du ska dra ut sladden för elektronik-prylarna därhemma.

Du får insyn på reko dryck som vin och kaffe. Även hur det går till att skapa dessa dem. Ett kapitel tar upp massor av bra handfasta tips för ett mer reko liv med barnen och ett annat om hur reko frukt räddar världens barn.

Den här sköna guiden kommer från designtorget.se (fysisk butik) och finns nu på rea för 78 kr. 155 kr kostade den tidigare. Vi lovar ännu mer medvetenhet i enkelt format efter att du läst den här boken. Boken heter Rekoguiden – Fakta och tips för en mer hållbar vardag. Skriven av Cilla Montgomery & Anders Persson.

IMG_0152IMG_0154

Sanna- Redaktör.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.