Barn & Baby, Hem & inredning

Naturligt fina julklappar till barnen

1 Kommentar 17 december 2016

Har du hunnit köpa alla dina julklappar ännu?

Vi har några ljuvliga favoriter att rekommendera till alla lekfulla kreativa barn därute.

Två helt fantastiska leksaker från det underbara märket Plantoys och den fina webbutiken Goodforkids.se. Leksakerna är lika vackra att inreda ditt barns rum med som att hitta på oändligt många olika lekar med.

Först ut är en ur cool lyftkran i färgen orange som är gjord av solitt trä från uttjänta gummiträd, träet är torkat i en kemikaliefri torkningsprocess, lyftkranen är målad med säkra organiska vattenbaserade färger utan tungmetaller och bly. Lyftkranen kostar 699 kr och är värd varenda krona, tycker vi! Det som ingår förutom en lyftkran är två byggarbetare, cementblandare, varningsskyltar och skottkärra. Den drivs förhand av en remskiva. Den är också bra för barnens utveckling eftersom den inspirerar och främjar barns fantasi. Vi har tillsammans med våra test-barn skapat små landskap med hjälp av lyftkranen. Den är därför en rolig sysselsättning tillsammans med ditt barn.

Vi har även fortsatt skapa landskap och ett stall till de fem söta bondgårdsdjuren. De har verklighetstrogna små detaljer och är gjorda av de lenaste gummiträ. Det som ingår är en Kossa, kalv, gris, hund och ett får för 309 kr. Hunden, fåret, kalven och kon kan röra på huvudet och fårets ull är avtagbar. Djuren är målade med giftfria vattenbaserade färger utan tungmetaller och de är monterade med formaldehydfritt lim. Även här sätter fantasin gränser i lekens värld och det är en god utvecklings möjlighet för barnen.

I vår pysselverkstad tillsammans med våra test-barn har vi målat med ÖkoNORMS fantastiska vattenfärger i återvinningsbar plåtask för 158 kr. Du kan välja mellan 12 nyanser som består av endast vegetabiliska råvaror, karamellfärg, och högkoncentrerade växtextrakt. Färgen är helt ofarlig när den kommer i kontakt med huden, det är alltså bara att kladda på för de allra minsta konstnärerna.

Alla leksakerna hittar du hos Goodforkids.se som är ett paradis för en ekologisk leksaksälskare, de har helt enkelt det bästa utbud vi sett av leksaker inom eko kategorin.

Passa på att shoppa de sista julklapparna hos Goodforkids.se som har Fri Frakt!

IMG_0025 (1)        IMG_7853

IMG_0019 (1)

Sanna – Redaktör

 

 

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.