Barn & Baby, Hem & inredning

Magisk miljövänlig potta i snygga färger

1 Kommentar 16 november 2016

Den här pottan är ganska magisk måste jag poängtera!

En miljövänliga Potta från märket Beco. Den kan användas i flera år.  När barnen har bestämt sig för att använda toaletten och inte längre har behov av pottan kan den komposteras i trädgården. Så fort den grävs ner i  jorden så börjar den sin biologiska nedbrytningsprocess och blir tillslut kompost.

Pottan är gjord av naturliga växtfiber, hur bra känns inte det i Mamma & Pappa-hjärtat!?

Ni kan både pott-träna i lugn och ro och rädda världen efter användning.

För er föräldrar som är intresserade av att börja smått med att byta ut era barns hygien och barnartiklar till miljövänligare alternativ. Det här är en bra början till en liten peng, 179 kr kostar pottan.

Barnet sitter bra och stabilt på pottan då den är ergonomiskt utformad med hög rygg. Om vi ska göra någon anmärkning på pottan så är det att den är något tung att flytta på för ett litet barn. Det brukar vara populärt för de små att kunna flytta på den själv med hjälp av ett handtag i ryggen!. Det som väger över och gör att den får bra betyg ändå är att den är gjord av naturliga växtfiber, och att den är biologiskt nedbrytbar när den grävs ner i jorden.

Finns att köpa hos Jordklok.se , som dessutom har en super bra kundtjänst!

IMG_7763 (1)IMG_7764

 

Sanna- Redaktör.

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.