Barn & Baby, Mat & dryck

Godis som du kan ge ditt barn utan dåligt samvete

0 Kommentarer 18 oktober 2016

Hur hjälper man sina barn undgå sockerfällan. För oss föräldrar som själva har upptäckt hur mycket socker kan ställa till med kan det vara en kamp att försöka hålla det vanliga socker-godiset borta från barnen.

Som tur var finns det allt fler alternativ som både smakar riktigt gott ;-) och som inte innehåller vanligt vitt socker. Ett exempel som vi har provat hemma och som ett barn (2 år) och en mamma gillar! är Paws fruktgodis. Det består endast av ren torkad frukt, inga tillsatser eller socker behövs för dessa goda sötsaker i tassfigurer. Frukten har processats varsamt på låg temperatur för att bevara näringsämnen. Toppen som barngodis! Passar även glutenallergiker och veganer. Godiset finns i en rad olika smaker;  Jordgubb & Äpple, Apelsin & Jordgubb samt Äpple & Svartvinbär.

Sonens favorit är Jordgubb & Äpple som jag också gillar men om jag ska vara helt ärligt så smygäter jag mest av Apelsin & Jordgubb.

Paws fruktgodis finns bland annat att köpa hos Grön Gåva (www.Gröngåva.se) och kostar 12 kr per påse.

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.