Hälsa

Ekologiskt solskydd utan nanopartiklar

1 Kommentar 05 juli 2015

Sommaren är härlig och solens varma strålar lockar till att vara utomhus. Och visst är det väl härligt att få gå ut utan att behöva bylsa på sig många lager med kläder, särskilt för våra små. Men hur skönt det än är att få vandra omkring i kortärmat så måste man komma ihåg att skydda huden. Solens strålar må vara härliga men de är också skadliga. Solens UV-strålar gör att huden åldras i förtid och kan orsaka hudcancer, speciellt små barns tunna hud är extra utsatta.

Eco cosmetics har ett bra sortiment av ekologiska solskyddsprdukter till både vuxna och barn som är helt utan nanopartiklar och kemiska filter. De har bland annat en spf 50+ speciellt framtagen för barns känsliga hudar som också är vattenfast, perfekt för många svalkande dopp i sommarvärmen!

Så skydda huden och ut och njut av sommaren!

Pris: 174 kr hos apotea.se

ECOBabySonne50Pack_Dweb

Text: Jennifer Björn. Bild: Eco-cosmetics.se

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Artikeln har 1 kommentar

  1. Alexandra skriver:

    En annan sak att tänka på så här i sommartider är alla insektsmedel som oftast innehåller en substans som heter DEET. Det här ämnet kan ha inte helt angenäma bieffekter på oss som använder det, framförallt är barn mer känsliga och allergiska reaktioner är inte allt för ovanliga. Satsa därför på ett myggmedel utan DEET.


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.