Mat & dryck

Drick ekologiskt och stöd välgörenhet

0 Kommentarer 01 juli 2015

Lagom till att sommarvädret infann sig så kom det en riktigt god nyhet till sortimentet på Systembolaget: God Dryck No 1. Denna bubblande nyhet är inte bara ekologisk utan också alkoholfri! Smaken är fräsch och fruktig och behåller sin vinkaraktär. Och visst har den en snygg elegans i sitt enkla omslag?

Vill ni att det ska kännas ännu bättre att dricka denna härliga dryck? GodDryck AB som är leverantör av God Dryck No1 gör precis som sina syskonföretag GodEl, GodFond och GodKort, och skänker vinsten till välgörenhet! De låter även dig som privatperson att vara med och påverka hur pengarna ska fördelas.

Det tycker vi är ett riktigt bra initiativ!

Pris: 79 kr hos Systembolaget

goddryck

Text: Jennifer Björn. Bild: Goddryck.se

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.