Hem & inredning

Tvätta med mikroorganismer

0 Kommentarer 30 juni 2015

Bland det bästa med sommaren är den extra tillgång till naturens krafter och smaker man får. Solen gör inte bara underverk för humöret utan också för chanserna att ta vara på naturens egna resurser. För visst är det härligt att få plocka ett hallon från grenen eller ett blåbär från busken och njuta av den naturliga smaken av att ha fått växa i det fria. Tills fläckarna på kläderna ska tvättas bort det vill säga. Men det finns faktiskt något som är mer envist än blåbärsfläckar.

Allrengöringsmedlet från Pure Effect är baserad på bioteknik och arbetar med naturens egna mikroorganismer. Det gör att det är unikt tufft mot fett, smuts och lukt samtidigt som det är snällt mot människa och miljö. Mikroorganismerna bryter ner naturliga proteiner vilket gör att till exempel fläckar från blåbär och naturliga fetter försvinner lätt. Allrengöringen är inte bara skonsam utan också ekonomisk. En flaska med koncentrat räcker till 120 flaskor allrengöring som inte bara kan användas på kläder och tyger utan på alla ytor i hemmet!

Pris: Just nu på sommarkampanj för 195 kr hos pureeffect.se

Allrent_startkit_web1

Text: Jennifer Björn. Bild: pureeffect.se

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.