Mat & dryck

Låt inte frukten ruttna bort i trädgården

0 Kommentarer 15 september 2014

För tredje året i rad vill vi tipsa om Äkta vara’s fruktförmedling. Nu när hösten närmar sig ruttnar mängder med frukt bort i våra trädgårdar, helt i onödan. Tanken med fruktförmedlingen är enkel: med hjälp av Äkta vara’s hemsida och frivilliga krafter ska så mycket frukt som möjligt komma till nytta. 

Hur fungerar det?

Idén är att fruktförmedlingen ska koppla samman dig som har för mycket frukt i trädgården med de som vill ha frukt. Du som har mer frukt än vad du behöver lägger helt enkelt in en annons på Äkta vara’s hemsida. Här kan du som har för mycket frukt lägga in en annons. Sedan kan du som vill ta hand om överbliven frukt gå in på hemsidan och söka efter frukt där du bor. Smidigt, eller hur?

Har du själv inga fruktträd hemma men är sugen på att ta hand om en kasse eller två? Här kan du se vart det finns frukt att hämta!

COLOURBOX1217095

Text: Josefine Gran, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.