Mat & dryck

Läskande ekologisk ingefärsdricka

0 Kommentarer 23 juli 2014

Finns det något godare än en riktigt kall dryck en varm sommardag? Nu när temperaturen kryper upp mot 30 grader går det åt många svalkande drycker hemma hos oss. Vi har testat Kung Markatta’s nya ingefärsdricka som både är ekologisk och helt utan onödigt tillsatser.

Ingefärsdricka från Kung Markatta

Ingefärsdrickan är en alkoholfri, kolsyrad dryck som bryggs med färsk ekologisk ingefära. Förutom ingefära innehåller den även citrojuice och grapefruktjuice, som ger en lite sötare och syrligare smak.

Vad tycker vi?

Denna ingefärsdricka kan nog vara den optimala sommardrycken! Den har en mycket fräsch smak som inte är för söt och sliskig men som ändå går hem hos barnen. Tänk på att vända på flaskan ett par gånger innan du häller upp i glas då drycken innehåller naturligt sediment som annars samlas på botten. Drickan är utan tvekan godast väl kyld!

Pris: ca 22 kr för 275 cl

ginger_beer_Blog_Image

 

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.