Hälsa, Mode & skönhet

Nyheter från Naked lips

0 Kommentarer 09 juli 2014

Kommer ni ihåg att vi recenserade läppcerat från Naked lips för ett tag sedan? (Här kan du läsa recensionen) Vi blev faktiskt ganska förtjusta i ceraten och har använt dem flitigt sedan dess. Nu har Naked lips lanserat två nya varianter som de kallar Superfruits och Supergreens. Vi blev självklart lite nyfikna på att testa även dessa.

Naked lips

Naked Lips är ekologiska cerat med USDA-certifiering. Innehållet i ceraten är så pass rent och naturligt att du faktiskt kan äta det. Naked Lips formula är 100% nedbrytbar och alla förpackningar är återvinningsbara. Ceraten innehåller inga parabener, paraffiner, lanolin, palmolja eller sulfiter. 

Naked lips Superfruits

Nyheten Superfruits är 97 % ekologisk och 100 % naturligt. Ceratet innehållet en blandning av härliga frukter, bland annat blåbär och gojibär, som ger näring till dina läppar. Superfruits har en ljuvligt söt och lite godisaktig doft. Detta gjorde succé hos barnen!

Naked lips Supergreens

Supergreens är 99 % ekologisk och 100 % naturligt. Detta cerat innehåller bland annat mineraler från ekologiskt vetegräs och antioxidanter från grönt té som är vårdande för läpparna. Jämfört med Superfruits har detta en något mildare men väldigt fräsch doft av äpple.

Pris: 42 kr/styck hos Nakedlips.se (fri frakt)
DSC_3056

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.