Mode & skönhet

Naturlig skrubb från Swazi Secrets

1 Kommentar 29 juni 2014

För ett tag sedan fick vi möjlighet att testa produkter från Swazi Secrets som innehåller välgörande marulaolja. Vi har valt att börja med att recensera Swazi Secrets skrubb/peeling för ansikte och kropp.

Gröna fördelar

Swazi Secrets skrubb innehåller malda marulafrön och marulaolja som kommer från Marulaträd i Swaziland, Afrika.  Marulaoljan är en ren kallpressad olja utan tillsatser eller kemisk behandling. Fröna kommer från en hållbar, vild skörd och bearbetas för hand för att generera inkomster för kvinnor i Swazi. Detta drivs genom ett kvinnokooperativ som försörjer över 2600 Swaziska landsbygdskvinnor. Läs gärna mer om detta fantastiskt arbete på Swazi Secrets hemsida.

Swazi Secrets produkter är helt naturliga och innehåller inga konstigheter. De är dessutom Fair Trade Certifierade och ECOCERT.

Vad tycker vi?

Vi gillar att skrubben är väldigt praktiskt på det sätt att den går att använda till både kropp och ansikte. Skrubben har en naturlig, mild doft. Trots att det är en skrubb känns den väldigt mjuk mot huden. Många andra skrubb- och peelingprodukter har hårda ”korn” som lätt kan irritera en känslig hud. Efter att du har skrubbat huden med denna skrubb känns den inte irriterad på något sätt, vi skulle snarare vilja säga att huden känns återfuktad. Därför vill vi rekommendera denna skrubb särkilt till dig som har väldigt känslig hud.

Pris: 135 kr för 100 ml hos Softzone.se

DSC_3057

Text och bild: Josefine Grahn, redaktör

 

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.