Hem & inredning

Rapsljuset som håller myggen borta

1 Kommentar 24 juni 2014

Att sitta ute länge en varm sommarkväll är ju helt fantastiskt. Dessvärre kan mygg och knott envisas med att störa och lämna efter sig kliande bett. Vi har testat ett myggljus från Yvelis som ska hålla myggen på ett behagligt avstånd. Ljuset är gjort för hand av vegetabiliskt naturligt rapsvax och är inte genmanipulerat eller testat på djur.

Citronella myggljus från Yvelis

Myggljus är väldigt praktiska under sommaren för att hålla ovälkomna mygg och knott borta. Detta ljus har en doft av av citronella som insekter avskyr. Tack vare det slipper du irriterande mygg så länge du håller ljuset tänt. Vi skulle inte säga att doften är direkt obehaglig, däremot är den stark så vi rekommenderar att du bara använder ljuset utomhus, som på balkongen eller i ett uterum.

Pris: 179 kr hos Yvelis.se

DSC_3211

Text och bild: Josefine Gran, redaktör

Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.