Hälsa, Mat & dryck

Fyll din kropp med gröna nyttigheter

0 Kommentarer 03 april 2014

Vi fick för en tid sen en paket skickat till oss ifrån Clearlife med ett urval av deras favoriter av gröna pulver. Gröna pulver är en perfekt för dig som är i farten och vill bibehålla ett starkt immunförsvar eller som helt enkelt vill må fantastiskt bra. Vi testade tre olika pulver som alla har en sak gemensamt: de innehåller vetegräs.

Vetegräs är hela vetekorn som har fått växa ut till gräs och skördas när det är mellan 10-20 cm långt. Du kan pressa vetegräs och dricka det som juice eller köpa det i pulverform. Passar även för glutenkänsliga då det inte innehåller gluten.Vetegräs innehåller 20 aminosyror, flera hundra olika enzymer, så många som 90 av 102 möjliga mineraler, vitaminer och klorofyll. Klorofyll är fantastiskt för hälsan då det bland många andra saker sänker kolesterolet och stärker immunförsvaret.

Garden of Life´s: Perfect Food Raw 100% Organic Young Wheat Gras Juice Powder

Detta pulver är ett högkvalitativt rått vetegräspulver som inte har behandlats över 42 grader och på så sätt bibehålls alla näringsämnen. En dos är lika med 13 stycken vetegräs shoots och smaken är precis som man kan förvänta sig, det smakar gräs. Ingenting för nybörjaren kanske men en riktig treat för det inbitna hälsofreaket som uppskattar smaken av vetegräs.

Tips! Blanda det i din smoothie, då kamofleras smaken men du får ta del av alla hälsofördelar som vetegräs ger.

New Spirit Naurals Inc´s: Green Magic

Detta gröna pulver är en blandning av bland annat spirulina, chlorella, korngräsjuice, vetegräs, kamutvete, kelp, vetegroddar och dulsealger. En riktig supermix! Pulvret har en lätt smak av mint som verkligen passar och gör det enkelt att dricka.

Garden of Life´s: Perfect Foods Raw Organic Green Super Food Chocolate

En skön grön blandning av olika gröna pulver, grönsaker, groddade frön, enzymer, probiotika och rå kakao. Kroppen spritter av lycka efter en dos av denna fantastiska blandning. Smaken av de gröna pulvren slår igenom i kakaon och passar kanske inte alla, men i en smoothie kan det bli det riktigt gott.

Gröna pulver 1

Text och bild: Therese Storm, skribent
www.rootssthlm.se

 

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.