Mode & skönhet

Sveriges största klädbytardag 5 april

0 Kommentarer 28 februari 2014

Vill du bli miljöhjälte för en dag? Var med och ordna en klädbytar- dag lördagen den 5 april, eller en dag i nära anslutning. Då medverkar du till succédagen ”Sveriges största Klädbytardag” som Naturskyddsföreningen tagit initiativ till.

För 5:e året i rad arrangerar Naturskyddsföreningen Sveriges största klädbytardag. Klädbytardagen har blivit större för varje år. Förra året bytte 11 000 personer kläder med varandra på 87 platser i landet. Det är en rolig, enkel och riktigt miljöfiffig aktivitet.

Så här går klädbytet till: Besökarna tar med sig max fem fina och fräscha plagg. För varje plagg får du en biljett och kan byta till dig fem nya plagg. Om det blir kläder över kan ni skänka dem till närmaste second hand-butik.

Glöm inte att anmäla klädbytardagen

Är du sugen på att anordna en klädbytardag? Mejla Naturskyddsföreningen och berätta var i landet du befinner dig och ge dem dina kontaktuppgifter. Kontakta gärna också Naturskyddsföreningen på din ort och hör om ni kan samarbeta. Här finns kontaktuppgifter till alla kretsar i landet. Mejla hit för att anmäla dig – eller om du har frågor: kladbytardagen@naturskyddsforeningen.se

Naturskyddsföreningens hemsida finns mer information om klädbytardagen och tips för hur du gör ett lyckat klädbyte.

kladbyte_webb

 

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.