Tävlingar!

Vinn ett miljövänligt skal till din Iphone

0 Kommentarer 28 januari 2014

Tävlingen är nu avslutad! Grattis till Malin, Lovisa och Ullacari, era slogans kom i topp 3 bland alla bidrag som skickades in. Så här löd dem:

Tänk att få skydda sin telefon på ett hållbart sätt, det är därför produkten PELA Case är helt rätt! Komposterbara, miljövänliga och fria från BPA är några utav anledningarna till att du dessa skal ska ha!

Med detta miljövänliga skal är du naturen lojal.

Pela – tredubbel hållbarhet till din mobil!

Till alla er andra som inte vann har vi fixat en rabattkod som ger 20 % hos Pelacase.se, ange bara koden enlagomdosgront i kassan.

Vi hoppas ni är tävlingssugna för nu är det dags för en ny tävling! Denna gång har du chans att vinna ett snyggt skal till Iphone från PELA case (värde ca 200 kr) som vi har testat tidigare, är du nyfiken på vad vi tyckte kan du läsa recensionen här.  PELA case är miljövänliga Iphone skal som består av förnyelsebart växtmaterial.

För att vara med och tävla vill vi att du skriver en slogan för PELA Case. Det kan vara precis vad som helst, orginell eller traditionell, lång eller kort. Alla bidrag räknas! Här kan du gå in och kika för att lära dig mer om PELA case och kanske få lite inspiration och idéer.

Tävlingsregler:

Skriv en slogan för PELA case och maila den till redaktionen@enlagomdosgront.se. Vi väljer sedan ut den slogan som vi gillar bäst.

Tävlingen pågår till måndagen den 3 februari.

Vinster:

1a pris: 2 valfria skal från PELA case

2a & 3e pris: ett valfritt skal från PELA case

Lycka till!

DSC_0111

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.