Mat & dryck

Proteinbar från Ekofitness.se

0 Kommentarer 16 januari 2014

Är ”börja träna” ett av dina nyårslöften? Då kan vi lova att du inte är ensam. Vid den här tiden på året brukar gymmen svämma över av nya medlemmar. Därför tänkte vi att många av er säkert skulle uppskatta detta tips. Vi har testat en proteinbar från Ekofitness.se som ger en energikick efter ett träningspass. Ekofitness.se är skandinaviens första och största  ekologiska träningsbutik. Med andra ord en riktigt bra butik för dig som vill träna ekologiskt från topp till tå.

Organisk proteinbar

Proteinbaren som vi testat kommer från EcoProtein och är gjord av naturliga, ekologiska ingredienser. Proteinerna i baren kommer från mjölk, chiafrön och nötter. Utöver allt protein innehåller den även hälsosamma fetter som omega 3 och naturliga vitaminer & mineraler.

Vad tycker vi?

Baren har en väldigt tydlig smak av kokos men samtidigt känner man en hint av äpple och nötter. Vi tycker också att den finns en ganska stark smak av kanel, även om det inte är huvudingrediensen. Konsistensen på baren är mjuk och kompakt utan några stora bitar från ingredienserna, den är slät med andra ord. Eftersom vi är förtjusta i kokos tyckte vi den smakade bra. Är du däremot ingen kokosälskare är nog detta inget för dig. Vi valde att äta baren direkt efter ett träningspass men kan även tänka oss att den skulle fungera bra som ett litet mellanmål.

Pris: 19 kr/styck hos Ekofitness.se

DSC_1572 DSC_1584

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.