Hälsa

Naturligt kosttillskott för hormonbalans

Kommentarer inaktiverade för Naturligt kosttillskott för hormonbalans 09 januari 2014

Att hormonerna kan leva sitt eget liv ibland och orsaka besvär är inget ovanligt, speciellt för kvinnor. Vi har testat kosttillskottet Nybalans som ska hjälpa hormonerna att komma i balans igen.

Nybalans från Helhetshälsa

Nybalans tillverkas av det svenska företaget Helhetshälsa som själva producerar sina produkter i Borghamn. Deras ledord är ”Rena kosttillskott utan onödiga tillsatser”. Nybalans innehåller vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten. Dessutom ingår Biotin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och Jod från Kelpalg som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner. Två andra välkända ingredienser är Havtorn med Omega 7 samt Wild Yam.

Nybalans har hjälp flera kvinnor som lider av PMS, klimakteriebesvär eller stressrelaterade symptom. Detta är ju självklart ingen garanti för att det fungerar för alla, men har du några hormonrelaterade besvär tycker vi absolut att det kan vara värt att testa en kur med Nybalans. Den rekommenderade dosen är en kapsel per dag. Vi tyckte det var smidigt att ta en kapsel vid frukosten för att göra det till någon slags rutin. Hehetshälsas produkter är så rena och naturliga som det bara går. Du behöver alltså inte oroa dig för att du stoppar i dig några orenheter i kroppen.

Pris: 199 kr för en burk med 60 kapslar 

DSC_1574

Text och bild: Josefine Gran, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Comments are closed.

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.