Hälsa

Pure cleanse – naturlig detox

2 Kommentarer 06 januari 2014

Så här i början av ett nytt år är det många som drar igång med nyårslöften. Enligt vår uppfattning går många löften i hälsans tecken, vilket självklart är positivt. Därför är det inte helt ovanligt att flera väljer att starta året med en renande detox. Har du liknande tankar vill vi tipsa om en helt naturlig örtkur som rensar kroppen från orenheter som vi samlat på oss. 

Pure cleanse

Pure cleanse är en helt naturlig örtkur i tablettform som pågår i 30 dagar. Kuren renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion. Kapslarna är vegetabiliska och sammansättningen består av aloe, reharb, kronärtskocka, gurkmeja, stor kardborre, chlorella, majs, maskros, fänkål, ingefära och rödalm. En hel del av dessa ingredienser är ni garanterat välbekanta med.

Hur fungerar det?

Under 30 dagar äter du kapslarna två gånger under dagen, morgon och kväll. Viktigt att tänka på är att dricka extra mycket vatten under kuren för att få en bra genomsköljande effekt. Du behöver alltså inte fasta under tiden du gör denna detox, utan du äter normalt men gärna så rent som möjligt. Vårt tips är att göra detoxen när du känner dig frisk, du bör exempelvis inte vara förkyld eller liknande, eftersom det sätts igång en rejäl process i kroppen. Efter ett par dagar kände vi att magen började vakna till liv, det märks att tarmarna jobbar. En av våra testpersoner upplevde att hennes sömnproblem minskade under kuren, vilket vi förstått är en ganska vanlig reaktion. En annan reaktion var att man fick mer energi och kände sig piggare än vanligt. Generellt tyckte våra testpersoner att det var en behaglig upplevelse och de skulle båda kunna tänka sig att göra det igen. Det måste man ändå säga är ett bra betyg!

Pris: 399 kr för en kur hos Renewlife.se 

DSC_1576

Text och bild: Josefine Gran, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Emma skriver:

    Hejsan! Går på detoxen just nu och är inne på min andra dag. Jag har varit på toa flera gånger idag pga diarré, är detta vanligt i och med att de sätter igång tarmarna och undrar om detta kommer att avta?

  2. Sandra skriver:

    Hej! Jag är nu inne på min 4e dag med detoxen och säger som Emma att jag varit på toa väldigt många gånger sen dag 2 och det är diarré så det sjunger om det.. Och får som håll i hela magen och dessutom blev jag o känna mig illamående andra dagen. Är det normala reaktioner och ställer också frågan kommer det att avta eller ska man stå ut med detta haha?


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.