Mode & skönhet

Naturligt läppcerat till vintertorra läppar

2 Kommentarer 10 december 2013

Såhär under vintern är nog vi på redaktionen inte ensamma om att förbruka en hel del läppcerat. Torra och fnasiga läppar som ömmar är ju ingen hit. För ett par veckor sedan började vi testa helt naturliga läppcerat från Naked lips och har nu hunnit prova oss igenom deras olika varianter. 

Naked lips

Naked Lips är ekologiska cerat med USDA-certifiering. Serien består av fem olika smaker med granatäpple, kokos, naturell, pepparmint och havtorn. Innehållet i produkterna är bland de absolut renaste på marknaden och noga utvalt för sina specifika egenskaper. Naked Lips formula är 100% nedbrytbar och alla förpackningar är återvinningsbara. Serien innehåller inga parabener, paraffiner, lanolin, palmolja eller sulfiter. Konceptet bakom Naked Lips handlar om att erbjuda ett cerat som är så rent att du kan äta det.

Vad tycker vi?

Vi har gjort en noga utvärdering av ceraten och testat allt från lukt/smak till konsistens och effektivitet. Först och främst måste vi hylla det faktum att ceraten är så pass ”rena” att du faktiskt kan ta en tugga av det. Men att äta ceraten är givetvis inget vi rekommenderar. Däremot känns det skönt att veta att det är helt ofarligt om det skulle vara så att ett barn får tag i ett cerat och börjar mumsa i sig. För faktum är att de luktar som godis! Våra favoriter är granatäpple och havtorn som båda har en fräsch och något söt doft. Konsistensen är härligt len och lagom ”kladdig”. Det viktigaste är ändå att ceraten faktiskt håller vad de lovar, det vill säga återfuktar läpparna. Ett tips till dig som är sugen på att testa ceraten är att köpa ett kit med alla smaker. Då kan du själva testa dig fram till din favorit. Kitet kan du köpa för 210 kr på Nakedlips.se. 

Pris: 42 kr styck hos Life

DSC_1473

Bild och text: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Mia Ekberg skriver:

    Bästa!!!


Trackbacks/Pingbacks

  1. Nyheter från Naked lips | En lagom dos grönt .se - 09. jul, 2014

    […] ni ihåg att vi recenserade läppcerat för Naked lips för ett tag sedan? (Här kan du läsa recensionen) Vi blev rätt så förtjusta i ceraten och har använt dem flitigt. Nu […]

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.