Mat & dryck

Välj ”grönt” godis till halloween

1 Kommentar 31 oktober 2013

Halloween har blivit en populär högtid i Sverige och för många blir det lite extra inköp av godis denna helg. Därför vill vi tipsa om våra favoriter när det kommer till ekologiskt godis. 

Kung Markatta

Kung markatta använder ekologiska ingredienser i sitt godis och har flera olika varianter att välja mellan. Vad sägs om saltlakritsrullar eller syrliga ormar? Godiset finns bl.a. att köpa hos välsorterade livsmedelsbutiker.

901001901003

Ekorrens ekologiska

Ekorrens ekologiska smågodis är ekologiskt och naturligt. Dessutom finns en hel del vegetariska, laktosfria och glutenfria alternativ. Det vi gillar lite extra mycket med Ekorrens ekologiska är de fina färgglada påsarna. Godiset finns att köpa hos välsorterade livsmedelsbutiker. Här hittar du alla butiker som säljer hela sortimentet.

peaceandlove

Coop Änglamark

Coop Änglamark har en ljuvligt god choklad med smak av karamell och havssalt som brukar gå hem hos barnen. Självklart är den ekologisk och finns att köpa hos Coop-butiker.

Thumbnail

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Artikeln har 1 kommentar

  1. Anna skriver:

    Jag har gjort flera listor för den som vill ha ytterligare tips på godis som är ekologiskt och/eller vegetabiliskt, bla. en här: http://www.vegoeco.se/2013/08/fler-sorters-vegetabiliskt-godis.html.
    /Anna. :)


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.