Mat & dryck

Ekologisk japansk soja

0 Kommentarer 28 oktober 2013

Kung Markatta fortsätter att leverera nya ekologiska produkter. För ett par veckor sedan lanserade de en äkta japansk soja. Sojan tillverkas enligt traditionell, hantverksmässig metod och smaken är mild med god sälta. Eftersom sojan tillverkas på traditionellt sätt utan tillsatser har den blivit godkänd av föreningen Äkta vara och bär Ä-märket. Den är dessutom KRAV-märkt.

Vad tycker vi?

Vi har testat att använda sojan i matlagning ett par veckor nu och tycker den har en härlig smak som passar till många olika rätter. Den har en precis lagom stark smak och gör sig riktigt bra till wookade grönsaker. Vi har haft lite svårt att hitta en bra ekologisk soja, så för oss är detta absolut en ny favorit.

Pris: ca 32 kr för 150 ml. Sojan finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker. 

DSC_1360

 

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.