Mat & dryck

Coop sänker priset på eko-mat

0 Kommentarer 30 augusti 2013

Coop har infört något som de kallar för ”Veckans Ekologiska”, vilket innebär att du varje vecka kommer hitta en ny frukt eller grönsak i din Coop-butik som inte bara får det att vattnas i munnen utan också är snäll mot plånboken. Veckans Ekologiska kan vara prissänkt ända ner till halva priset.

Eftersom tillgången på ekologisk frukt och grönt i större utsträckning kan styras av väder och vind än konventionell odling kan Veckans Ekologiska skilja sig åt mellan olika butiker. Kanske finns det apelsiner i Coop Konsum och färska örter i Coop Forum under samma vecka. Och alltid till ett pris så lågt att det knappt märks på kvittot att du valt ekologiskt. Precis som det ska vara. Bra initiativ Coop!

1238745_10151849553848454_1637089945_n

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.