Blogg, Tävlingar!

Vi söker sponsorer

3 Kommentarer 16 augusti 2013

Snart är det återigen dags för tävlingen Sveriges bästa gröna bloggar att gå av stapeln. Redan första året blev tävlingen en succé och det är tack vare våra fantastiska sponsorer som vi haft möjlighet att arrangera detta tre år i rad. Nu söker vi nya sponsorer inför årets tävling som vill vara med på resan och utse Sveriges bästa gröna bloggare. Som sponsor har ni en viktig roll och får möjlighet att synas under tävlingens gång.

Vill du och ditt företag vara med? Kontakta redaktionen@enlagomdosgront.se så berättar vi mer. Här kan du läsa mer om tävlingen och förra årets vinnare.

vinnarknapp2013

Artikeln har 3 kommentarer

 1. Leatha Stout skriver:

  Sick of wasting money on PPC advertising that just doesn’t deliver? Now you can post your ad on 10,000 advertising websites and it’ll cost you less than $40. These ads stay up forever, this is a continual supply of organic visitors! To find out more check out our site here: http://www.instantadsposted.tech

 2. Colleen Bostock skriver:

  Are you trying to find powerful advertising that has no per click costs and will get you new customers fast? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was kinda the point. We can send your promotional message to websites via their contact pages just like you’re receiving this note right now. You can target by keyword or just start mass blasts to sites in the country of your choice. So let’s say you need to send a message to all the plumbing companies in the USA, we’ll scrape websites for only those and post your ad text to them. As long as you’re advertising some kind of offer that’s relevant to that business category then your business will get an awesome result!

  Send a quick note to ethan3646hug@gmail.com to find out more info and pricing


Trackbacks/Pingbacks

 1. Gröna sponsorer? | Vego Eco - 02. mar, 2018

  […] och ett företag hörde direkt av sig, hoppas att det bådar gott. Den som vill sponsra kontaktar redaktionen på En lagom dos […]

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.