Mat & dryck

KRAV-märkta jordgubbar

0 Kommentarer 18 juni 2013

På fredag är det dags för en av våra absoluta favoriter bland högtider, midsommar. Denna svenska högtid bjuder både på blomsterkransar och många godsaker. Något som nog alla har på midsommarbordet är de små röda, delikata gubbarna, jordgubbar. Det många inte vet är att dessa små rackare tyvärr ofta besprutas rätt hårt, till och med de som odlas i Sverige.

För att slippa få i dig onödiga gifter rekommenderar vi att alltid köpa KRAV-märkta jordgubbar som odlas helt utan kemiska bekämpningsmedel. Dessvärre har vi upptäckt att dessa kan vara lite svåra att få tag på. Därför vill vi tipsa er om KRAV’s sida där de listar alla gårdsbutiker som säljer just KRAV-märkta bär.

Här hittar du alla jordgubbsodlare som säljer KRAV-märka jordgubbar.

Trevlig midsommar önskar vi på En lagom dos grönt!

JordgubbarStor

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.