Mat & dryck

Gourmetknäcke – lyx på frukostbordet

0 Kommentarer 14 juni 2013

Såhär i semestertider har vi en härlig vana av att lyxa till det lite extra vid frukostbordet. Därför vill vi tipsa er om vårt nya ekologiska favorit-knäcke som passar utmärkt både till frukost, mellanmål eller som ett nyttigt snack. 

Ekologiskt knäckebröd

Kung Markatta har länge tillverkat ekologiskt gourmetknäcke i olika smaker. Nyligen lanserade de två nya läckerheter till samlingen med smak av Oliv och Tomat & Mozzarella. Det sistnämnda har blivit hyllat hemma hos oss den senaste tiden. Knäckebröden är härligt knapriga och smuliga, precis som knäckebröd ska vara. Gillar du oliver är vi övertygade om att knäcket med smak av oliv blir en höjdare också. Men personligen står inte oliver särskilt högt i kurs. Ett tips är att doppa knäcket i goda röror, ett nyttigare snacks till sommarfesten.

Pris: 37 kr för 200 g. Finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker. 

knacke

Text & bild: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.