Hem & inredning, Mat & dryck

Miljövänliga sugrör

2 Kommentarer 28 maj 2013

Sugrör som är snälla både mot dig och miljön? Jadå det finns. Problemet är att det inte alltid är det lättaste att hitta i vanliga butiker. Därför blev vi väldigt glada när vi såg att Ekokul.se säljer miljövänliga papperssugrör i en massa härliga mönster och färger. 

Gröna fördelar

Sugrören är gjorda av hållfast papp och fullständigt återvinningsbara. De är inte behandlade på något sätt, utan består endast av hårt pressat papper. Mönstret är dessutom tryckt med livsmedelsgodkända färger. Vi kan inte föreställa oss något bättre alternativ. Det bästa är nog ändå att du inte behöver vara det minsta rädd för att barnen får i sig farliga gifter.

Vad tycker vi?

Vi har självklart testat sugrören för att se om de håller måttet. Först och främst måste vi säga att vi fullkomligt älskar de härliga mönstren! När du beställer från Ekokul kan du även välja om du endast vill ha ett mönster eller ett paket med blandade mönster. Vi valde det blandade paketet denna gång. Själva sugrören fungerar dessutom helt enligt våra önskemål. Eftersom de är gjorda av hållfast papp blir toppen på sugröret lite mjukt när du använder det. Men det är inget som känns som något problem. Själva priset för papperssugrören är högre jämfört med ”vanliga” sugrör. (Du kan exempelvis få 200 st plastsugrör på IKEA för 9 kr). Men trots det skulle vi inte tveka en sekund på att välja dessa framför sugrör i plast. Skulle du?

Pris: 49 kr för 25 st hos Ekokul.se 

DSC_0107

Text & bild: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Gunnar Laurin skriver:

    Hej! Trevliga sugrör. Vad är det för innermått på röret? Kan man använda dom till typ milkshake? Kan ni leverera till Thailand (kho Lanta)?

  2. Gurkawarrior2014 skriver:

    Köp våra metallsugrör istället på strawsolved UF. Pappersugrör smakar häst och blir mer slokna än din gubbdari hälsningar Gurkawarrior14


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »




© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.