Mode & skönhet

Skänk dina gamla skor till behövande

0 Kommentarer 16 april 2013

Går du i skoköpar-planer? Många av oss svenskar har den stora förmånen att kunna köpa ett par nya fräscha skor nu när våren är på ingång. Men så ser det inte ut för alla här i världen. Därför blev vi glatt överraskade när vi fick höra om en kampanj som Scorett anordnar.

Fram till den 21 april kan du gå med dina gamla (hela och rena) skor till Scorett, som sedan skickar vidare skorna till någon som verkligen behöver dem. Målet är att hjälpa människor som är i stort behov av ett par nya skor, samtidigt som man vill värna om miljön genom att återanvända skor som fortfarande är i bra skick. Vi på En lagom dos grönt gillar när företag tänker steget längre. Samtidigt tycker vi att det kan vara onödigt att köpa ett par nya skor bara för att man har tröttnat på sina gamla. Men ibland vill man kanske unna sig något nytt och fräsch, och det tycker vi att man borde få göra också. Då är detta ett utmärkt tillfälle för att se till att dina gamla skor kommer till nytta och inte står och samlar damm i garderoben. När kampanjen är avslutad skickas skorna till människor i Etiopien och Rumänien.

Här kan du läsa mer om kampanjen. Vi är nyfikna, vad tycker du om den här typen av arrangemang?

nyheter_give_buy_get_live

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.