Mode & skönhet

Ekologisk handkräm från Ljung

2 Kommentarer 02 april 2013

Vinterkylan tycks inte riktigt ge med sig i första taget trots solens tappra försök hittills. Något som verkligen tar stryk av detta är huden. Speciellt händerna blir kruk-torra och sådär obehagligt fnasiga av den kalla luften. För att råda bot på detta har vi varit på jakt efter den perfekta handkrämen ett tag nu, och äntligen har vi hittat den!

Handkräm från Ljung hudvård

Ljung hudvård är en stor favorit hos oss, som ni säkert märkt vid det här laget. Deras produkter är alltid ekologiska och riktigt välgörande för huden. Man känner både på lukten och konsistensen att produkterna är helt naturliga, vilket vi gillar!

Vad tycker vi?

En bra handkräm är inte alltid det lättaste att lägga vantarna på. Många lite billigare varianter torkar ut händerna istället för att återfukta. Resultatet blir att man använder mer och mer handkräm och händerna blir bara torrare, en ond cirkel med andra ord. Men det behöver du inte oroa dig för med denna handkräm. Krämen är riktigt tjock och len mot händerna. Den har en härlig naturlig och väldigt fräsch doft. Dock doftar den ganska mycket, vilket kan vara bra att känna till om du är känslig. Ett plus är att du kan köpa krämen i en lite mindre förpackning som är perfekt att ha med i handväskan eller ha ståendes på jobbet.

Pris: 79 kr för 50 ml hos Ljung hudvård

DSC_0010

Text och bild: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.