Guider

Köttguiden – guiden till en smart köttkonsumtion

0 Kommentarer 19 februari 2013

Har ni hört talas om Köttguiden? Vi på redaktionen fick nys om denna inte allt för länge sedan. Köttguiden är en riktigt bra guide för dig som gillar och äter kött men som samtidigt vill tänka klimatsmart. Genom att välja ett miljömässigt bra kött, inte slänga kött och minska mängden kött i allmänhet gör du en stor miljögärning! På Köttguiden kan du ta del av en massa kött-fakta och få tips och råd om hur du ska tänka när du väljer kött i affären. Är svenskt kött bättre än importerat kött? Ekologiskt kött är ju bättre än icke ekologiskt, eller? Köttguiden svarar på det mesta!

Köttguiden

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.