Guider

Hjärtliga gåvor till alla hjärtans dag

0 Kommentarer 11 februari 2013

Snart är det dags igen, för kärlekens dag! Trots all kommersiell köphets kring denna dag måste vi ändå säga att vi känner lite extra värme för alla hjärtans dag. För oss handlar det inte om att köpa finaste presenten, utan snarare om att sprida extra mycket kärlek omkring sig. För dig som ändå gärna vill visa din kärlek genom en gåva har vi lite tips på gröna gåvor som även slår ett slag för miljön.

Till frugan

Vi är nästan övertygade om att alla kvinnor gillar att bli lite bortskämda och ompysslade. Vad är då bättre än en härlig massage eller ansiktsbehandling? Bor ni i Stockholm skulle vi vilja rekommendera Ellinor Mannbergs på Riddarkliniken, där Ellinor utför helt ekologiska behandlingar till ett rimligt pris. Vi kan nästan garantera att det blir väldigt uppskattat hos frugan!

Till mannen

Vägen till mannens hjärta går genom magen, som man brukar säga. Så varför inte anordna en egen liten chokladprovning hemma i vardagsrummet? Köp hem massa härlig ekologisk choklad med olika smaker och konsistenser, och njut! Lite lyxigare ekologisk choklad finns ofta att köpa på små chokladbutiker, men även webbutiken Grön Gåva har flera olika sorter att välja mellan.

Till vännen

Vi tycker att det är minst lika viktigt att visa uppskattning till sina vänner, och alla hjärtans dag är ett utmärkt tillfälle för det! Sanningen är att ett handskrivet kort ibland är så mycket mer uppskattat än en present, i alla fall enligt oss. Och det roligaste är ju ändå att göra ett helt eget kort. Det gör det hela så mycket personligare. Gå till din närmsta bokhandel och köp vanligt miljövänligt papper, sedan är det bara låta fantasin flöda!

hearts

Av: Josefine Grahn, redaktör

 

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.