Guider, Hälsa

En plastfriare vardag

0 Kommentarer 04 februari 2013

Hur mycket plast finns det i rummet du sitter i just nu? Förmodligen en hel del, eftersom i dagens hem är plast ett av de absolut vanligaste materialen. Mycket av denna plast släpper ifrån sig otäckheter i form av farliga kemikalier. Tyvärr är barnen en utsatt grupp. Naturskyddsföreningen har gjort en undersökning där man tydligt kan se att plastens påverkan på barnen. De har tittat på vilka farliga ämnen från plastmaterial som barn möter under en vanlig dag – och vad som krävs för att rensa gifterna. Det finns otroligt mycket du som förälder själv kan göra för att minska på giftena i barnens vardag. Här kan du läsa Naturskyddsföreningens tips.


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.