Mode & skönhet

Naturligt schampo från Norrland

2 Kommentarer 27 december 2012

I Norrland kan vi hitta stora slalombackar, fantastisk natur och en och annan björn, men vi kan också hitta ekologisk hud-och hårvård! Vi har testat ett naturligt schampo och dusch oliv från norrländska Ljung hudvård.

Gröna fördelar

På Ljung hudvård är man mycket noga med kvaliteten på råvarorna, och de använder sig helt av ekologiska kallpressade oljor, örter och fetter i deras produkter. Verksamma ämnen som örtextrakter och vitaminer tillsätts därför alltid under 40 grader, vilket ska vara grunden till att produkterna har så bra effekt! Ljungs schampo och dusch oliv är sulfatfritt och endast gjort på ekocertifierade råvaror.

Vad tycker vi?

Jag har textat schampot i ett par veckor nu och måste erkänna att jag redan efter första tvätten märkte skillnad. Håret blev blankt och kändes väldigt friskt. Jag har aldrig varit speciellt noga i mitt val av schampo och mer eller mindre bara tagit det som finns hemma. Aldrig mer! Håret håller sig fräscht längre när jag använder Ljungs schampo, vilket betyder att jag inte behöver tvätta det lika ofta och sparar både tid och pengar. Med tanke på vilket bra effekt det ger tycker jag att priset är mycket överkomligt. Schampot får helt enkelt toppbetyg av mig och rekommenderas varmt.

Pris: 115 kr hos Ljung hudvård

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.