Mat & dryck

Ekologiskt lakritspulver – en läcker smaksättning

1 Kommentar 18 oktober 2012

För oss som är riktiga lakritsälskare är detta är drömprodukt, ett lakritspulver som du kan använda i precis vad du vill! Kung Markatta lanserade alldeles nyligen detta lakritspulver, som både är ekologiskt och helt naturligt.

Gröna fördelar

Kung Markattas lakritspulver är helt ekologiskt och gjort på renaste extrakt av lakritsrot. Pulvret är även godkänt att föreningen Äkta vara och bär därför Ä-märket. Det innehållet alltså endast extrakt från lakritsrot och inga tillsatser eller andra otäckheter. Dessutom har pulvret en naturlig sötma som gör att du kan dra ner på sockret. Något som är bra för både kropp och själ.

Vad tycker vi?

Vi är riktiga lakritsälskare och därför hade vi oerhört stora förväntningar på detta pulver. Och inte blev vi ett dugg missnöjda! Pulvret har en lagom stark och behaglig lakritssmak, smaken lutar lite åt salmiakhållet. Framförallt passar det riktigt bra som smaksättare i bakning. En tesked lakritspulver gör susen i kladdkakan. Eller varför inte göra en oemotståndlig lakritsglass genom att blanda vanlig vaniljglass med några nypor av pulvret. Kort sagt kan du använda pulvret till det mesta! Bara fantasin och dina smaklökar sätter gränserna.

Pris: 43 kr för 80 g. Finns att köpa i dagligvaruhandeln.


Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Artikeln har 1 kommentar

  1. peter skriver:

    43 kr? för 80gram? det var dyrt som attan! här kostar de 19kr i 180grams burk!


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.