Mode & skönhet

Ekologisk ansiktskräm från MuLondon

0 Kommentarer 25 september 2012

Nu när det blir allt kyligare ute är det viktigt att ta hand om hy lite extra för att slippa den där torra och strama känslan. Vi har testat en ekologisk ansiktskräm från MuLondon som återfuktar hyn alldeles utmärkt under vinterhalvåret.

Fördelar

MuLondons ansiktskrämer är helt ekologiska och därför också väldigt bra för huden. Krämen är inte utspädd med vatten vilket betyder att bara en liten klick räcker långt. Dessutom är den helt naturlig, vegan och vegetariskt, vilket självklart är ett stort plus.

Vad tycker vi?

Krämen har en tjock konstistens vilket vi gillar! En burk räcker väldigt länge vilket också är positivt för plånboken. Det finns lite olika varianter på krämen, vi testade den med ringblomma, Frankincense och Myrra. Just ringblomma har traditionellt använts för dess anti-inflammatoriska egenskaper och dess läkande effekter på huden, vilket passar bra för en torr vinter-hy. Dock måste vi påpeka att krämen har en ganska stark doft som kan kännas lite överväldigande. Så har du problem med starkt doftande krämer ska du nog undvika denna. Om inte är det en riktigt härlig och dryg kräm som framförallt fungerar bra som en nattkräm för dig med lite torrare hy.

Pris: 249 kr hos Naturesbeauty.se


Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.