Mode & skönhet

Vandra runt i ekologiska skor

0 Kommentarer 10 september 2012

Hösten är här kära vänner (vart tog sommaren vägen?) och många passar på att investera i nya skor som ska stå emot den kalla och blöta tid vi har framför oss. För er som går i de banorna har vi samlat ihop lite tips på inköpsställen till de allra bästa skor du kan köpa, ekologiska skor!

Docksta sko

Docksta designar sina egna skor i ekologiskt läder från Tärnsjö garveri i Uppland, vilket betyder att det både är en svensk design och svenskt material. Lädret som används innehåller inga farliga substanser eller krom och har testats dermatolgogiskt. Lädret är hudvänligt & speciellt anpassat för känslig hud. Det har ingen negativ påverkan på miljön och är komposterbart. Här hittar ni hela skokollektionen från Docksta!

Brandos

Brandos.se har en hel drös med olika modeller, märken och varianter på ekologiska skor, både för barn och vuxna! Är du lite mer modemedveten så kan du hitta både ekologiska och trendiga skor här. Kika på utbudet här!

Knulp

Sedan 70-talet har Knulp tillverkat träskor och sandaler i vegetabilgarvat läder. Vegetabilgarvat är lädret när man endast använder vegetabiliska garvämnen såsom t.ex bark från träd. Men de säljer även andra skomärken med miljöprofil. Här hittar du alla skor från Knulp!

Av: Josefine Grahn, redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.