Guider, Mat & dryck

SIA glasslådor – bra till mer än bara glass

3 Kommentarer 04 september 2012

Vi älskar fiffiga och kreativa saker som har flera användningsområden. För ett par år sedan utnämnde Dagens Nyheter glassförpackningen från SIA Glass till landets bästa matlåda. Så förutom att förvara glass i lådan så är den även toppen att bära med sig sin lunch i till jobbet. En riktigt kreativ lösning av svenskarna.

Fördelar

Göteborgs-Posten varnade för ett tag sedan om att vissa glassförpackningar kan släppa ifrån sig gift när de hettas upp i mikrovågsugn. Men så är inte fallet med SIA glassförpackningar. Dessa kan med fördel användas i mikrovågsugn, eftersom den görs av miljövänlig polypropen. Polypropen är också en miljövänlig och bra plast, för när den förbränns belastar det inte miljön, det blir inga farliga slaggprodukter.

Vad tycker vi?

Som sagt älskar vi saker som kan användas till olika ändamål, det blir så mycket smidigare. Vi använder själva SIA glasslådor som matlåda ibland och den fungerar utmärkt att värma i micron. Vi gillar att locket är lätt att öppna och stänga och att lådan håller tätt väldigt bra. Eftersom vi är riktiga glassmonster är det dessutom ekonomiskt då vi slipper köpa matlådor!

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Artikeln har 3 kommentarer

  1. Marianne skriver:

    Suuuuper bra!

  2. Roger skriver:

    Tydligen inte att rekomendera…

    http://www.aftonbladet.se/halsa/article11021120.ab


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.