Mode & skönhet

Naturligt långa ögonfransar

0 Kommentarer 14 augusti 2012

Vackra ögonfransar som sträcker sig långt upp mot himlen är vi många som önskar. Många av er läsare har kanske sett eller hört talas om olika produkter som ska göra ögonfransarna längre. Frågan många säkerligen ställer sig är: fungerar det verkligen? Det undrade vi också! Därför testade vi helt enkelt. Vi fick nys om en ögonfransnäring som är 100 % naturlig och kunde därför inte undvika att prova.

Lashfood

Lashfood Natural eyelash conditioner är en helt naturlig ögonfransnäring som man har kunnat bevisa faktiskt har effekt på fransarna. Den är fri från syntetiska doftämnen och andra skadliga ingredienser. Lashfood är inte testat på djur och även fri från gluten. Om du använder denna regelbundet ska dina fransar bli längre, fylligare och dessutom starkare. Ingredienserna som möjliggör detta är bl.a. olika örtextrakt, naturligt växtextrakt, soyaprotein mm. Visst låter det som en mirakelprodukt? Men fungerar det då?

Vad vi tycker

Vi har nu testat Lashfood i ett par månader för att se om ögonfransarna börjar sätta fart. Och visst märkte vi skillnad! Vi provade både på de övre – och undre fransarna och framförallt på de undre såg vi ganska stor skillnad. Nu måste vi dock påpeka att man inte får flera cm längre fransar, utan det är ett par millimeter det handlar om, men det syns! En förpackning ska räcka i ungefär 5 månader och man lägger på ett tunt lager varje kväll. Priset är ganska högt vilket gör att vi funderar lite över om det är värt det eller ej. Men vi lämnar det till var och en av er att avgöra. Men överlag har vi ett positivt intryck av produkten.

Pris: 895 kr hos Lashfood.se

Av: Josefine Grahn, redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.