Mat & dryck

Ekologisk lakrits som lindrar sötsuget

1 Kommentar 19 juli 2012

Vi som är riktigt lakritsmonster blev mycket förtjusta när vi fick nys om Renée Voltaires helt naturliga lakritspastiller. Dessa innehåller 100% lakritsextrakt och ingenting annat. Perfekt om du vill dra ner på sockret men ändå få mumsa på god lakrits.

Fördelar

Renée Voltaire ställer stora krav på att deras råvaror ska vara av bästa kvalitet. Deras mål är att så mycket som möjligt i sortimentet ska vara ekologiskt. Helt enkelt för att naturliga råvaror smakar bättre. Vilket vi absolut håller med om. Lakritspastillerna är 100 % ekologiska och innehåller bara en enda ingrediens, naturligt lakritsextrakt.

Vad tycker vi?

Som sagt så är vi riktiga lakritsälskare och hade därför höga förväntningar på dessa pastiller. Vi måste erkänna att vi blev glatt överraskade. Pastillerna har en väldigt stark lakritssmak. Vi måste dock påpeka att det inte är något tillsatt socker vilket gör smaken lite annorlunda mot ”vanlig” lakrits. Pastillerna finns att köpa med en liten ask som är perfekt att ha i väskan vid akut godissug, några få räcker länge! När de sedan är slut kan du köpa en påfyllnadspåse och stoppa i asken igen. Riktigt praktiskt!

Pris: 49 kr för 40 g med metallask, 20 kr för påfyllnadspåse hos Renée Voltaire

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.