Hem & inredning

Sveriges grönaste flyttfirma

0 Kommentarer 10 juli 2012

Om det är något som vi verkligen älskar så är det människor med ett stort engagemang för miljön i vardagen. Grundarna bakom MoveByBike platsar verkligen in under den titeln. MoveByBike utför transporter med cykel och vagn i Malmö. Detta gör dem utan tvekan till Sveriges grönaste transport- bolag.

Fördelar

Eftersom MoveByBike inte använder motorfordon skapar de heller inte några föroreningar eller buller i staden. Dessutom kommer de ofta fram i trängre utrymmen som stora bilar inte kan ta sig till. En innergård är oftast lätt att köra in på och lastning/lossning kan ske i lugn och ro utan att man står i vägen för grannarna. MoveByBike väderskyddar allt och de har transport- och ansvarsförsäkringar, därför kan du och dina grejer känna er väldigt trygga.

Vad vi tycker

MoveByBike är ett fantastiskt initiativ och en förebild för andra företag. Vi kan inte tänka oss ett bättre alternativ till att flytta våra grejer. Det är synd att MoveByBike bara finns i Malmö än så länge, men vi tror och hoppas att de utökar sin verksamhet till andra städer och helst till hela Sverige.

Pris: 375 för ett vagnslast 3 m³ (t.ex. en soffa, 6 flyttlådor och ett bord) MoveByBike.se

Av: Josefine Grahn, redaktör


Utvalda vänner

ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.