Mode & skönhet

Trendigt och klimatsmart smycke

2 Kommentarer 29 juni 2012

De vackra halsbanden ”Crystal bullets” har blivit oerhört populära och syns runt många halsar. Vi fick upp ögonen för dessa och föll direkt. Det som kanske inte alla tänker på är att halsbanden faktiskt är klimatsmarta, något som vi upptäckte och som gjorde att vi gillade dem ännu mer.

Fördelar

Crystal bullets- halsbanden är gjorda av återanvända och förbrukade vapenhylsor vilket gör dem milösmarta. Kristallen i halsbanden är ofta bergskristall som är en natursten och helt obearbetade. Var noga med att kolla upp att återförsäljaren har leverantörer med bra arbetsvillkor och miljötänk. Om det inte står på hemsidan, skriv ett mail och fråga!

Vad tycker vi?

Vi gillar skarpt den härliga vintagekänslan man får av halsbandet. Det faktum att det är tillverkat av återanvända vapenhylsor gör det lite extra unikt. Kontrasten mellan den hårda och ”smutsiga” vapenhylsan ihop med den vackra kristallen blir otroligt vackert. Det är inte svårt att förstå varför halsbandet blivit så populärt och det kommer ha en stadig plats även runt våra halsar i sommar.

Pris: 99 kr hos Beads by Me

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Tant Grön skriver:

    Och jag undrade just varför jag kom att tänka på patronhylsa.. Vad är det för vackert med det, undrar jag? Vilka signaler sänder det ut? Är det sexigt med uniform?

  2. Malina arp skriver:

    Så snyggt! Kommer absolut köpa mig ett. När det landat hemma kommer jag styla en outfit till och posta på min blogg http://www.hippiechic.blogg.se, titta in för style tips om hållbart mode ;-)


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.