Mode & skönhet

Ansiktsmask och skrubb i ett

0 Kommentarer 08 juni 2012

Vi på En Lagom Dos Grönt gillar smarta och praktiska saker som sparar oss tid i vardagen. För lite extra tid skadar ju aldrig, eller hur? Därför fastnade vi för denna hudprodukt från 100% Pure som är både en ansiktsmask och skrubb i ett.

Produkten heter Pure brightening och har som sagt två olika funktioner. För de första är det en närande ansiktsmask som ska ha en föryngrande effekt på huden. Och för det andra är det en ansiktsskrubb med runda jojobapärlor som fungerar som en mild exfoliant för att ta bort blemmor och döda hudceller.

Gröna fördelar

100% Pure’s produkter innehåller aldrig några starka rengöringsmedel, kemiska konserveringsmedel, syntetiska kemikalier eller konstgjorda doftämnen. Därmed är de både snälla mot din hy och mot naturen.

Vad tycker vi?

Vi gillar som sagt när vi kan spara in lite tid på vardagliga saker. Många av oss har inte riktigt så mycket tid till oss själva som vi hade önskat. Därför får denna produkt ett stort plus! Dessutom känns produkten lyxig och den håller faktiskt till mycket stor del det den lovar. Huden känns mycket livligare och friskare efter en kur med denna. Ett litet minus kan vara att produkten inte återfuktar tillräckligt om man har väldigt torr hud. Men det kan nog vara väldigt individuellt och beroende på din hudtyp. Självklart gillar vi det faktum att krämen är 100 % naturlig och vegansk!

Pris: 220 kr hos Thepinkchili

Av: Josefine Grahn, Redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.