Hem & inredning, Mode & skönhet, Nöje & Resor

Gröna gåvor till mamma

0 Kommentarer 21 maj 2012

På söndag är det mors dag och självklart vill vi visa vår uppskattning till alla underbara mammor där ute. Om du inte redan gjort det är det är hög tid att fundera hur du vill visa din uppskattning. Vi på En lagom dos grönt delar med oss våra bästa tips som går hem både hos våra egna mammor och hos moder jord.

Färgglatt förkläde

Bakar din mamma också världens godaste bullar? I detta förkläde gör hon det med stil! Dessutom är det gjort av 100 % ekologiskt odlat bomull.

Pris: 395 kr hos Nyttadesign

Skicka en personlig hälsning

Har du inte möjlighet att besöka mamma på mors dag? Gör ett eget personligt kort med en liten hälsning. Hos din närmaste hobbyaffär finns allt du behöver. Känner du att din kreativa sida sviker dig kan du alltid köpa ett färdigt kort! De flesta butiker har ett utbud av miljövänliga vykort.

Ekologisk tygkasse

Vi tipsade om en ekologisk tygkasse från Kandee shop för ett tag sedan. En mycket praktisk present som din mamma kan ha stor användning för.

Pris: 139 kr hos Kandee shop

Hemlig växt

Har din mamma gröna fingrar? Köp en kruka med en ”hemlig” växt. Plantera några frön och låt din mamma bli överraskad av innehållet (eller köp något som redan är färdigplanterad). En rolig och annorlunda gåva som håller länge!

Av: Josefine Grahn, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
ImseVimse AB
Vi vill skapa en bättre framtid för världens barn! Sedan 1988 säljer vi miljövänliga, hälsosamma och prisvärda…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.