Mode & skönhet

Hudvård från Ljung

1 Kommentar 10 maj 2012

Hudvårdsveckans tredje inlägg kommer att handla om en ansiktskräm och ett c-vitaminserum från Ljung hudvård. Ljungs produkter kommer som tidigare nämnt från Norrland och innehåller endast ekologiska råvaror.

Användning

Hur man använder ansiktskrämen är inte svårt att gissa, dock var jag inte bekant med hur man använder ett serum. Vi frågade Ljung och fick veta att c-vitaminserumet används en gång per dag och gärna under rengörningen av ansiktet på kvällen. Första och andra steget är att rengöra ansiktet noggrant och massera lätt in ansiktsserumet. Nästa steg är att lägga på en ansiktsolja eller ansiktskräm efteråt, och sedan är det klart. Dagskärmen och c-vitaminserumet testades av en testperson. Hon hade torr hud, vilket hudkrämen är speciellt anpassad för.

Vi tycker

Ansiktskrämen luktade sommar och c-vitaminserumet luktar citron. Testpersonen sa att huden blev len av hudkrämen och att serumet stramade upp ansiktet och i kombination med ansiktskrämen blev hennes hud mjuk. Hon sa även att man omedelbart associerade produkterna med naturen och att det kändes skönt att inte behöva tänka på att det inte fanns något konstigt i.

Webbsida: ljunghudvard.se

Serum 289 kr

Ansiktskräm 189 Kr

Av: Irena Aracic, redaktör


Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.