Mode & skönhet

Natuderm Botanics

1 Kommentar 09 maj 2012

En testperson i vår testpanel har testat en nattkräm och handkräm från Natuderm Botanics. Ooh La La är en distributör för grön ansiktsvård som vi har fått produkterna från. Natuderm kommer från Tyskland och har klarat deras ekologiska kosmetika märkning som heter BDIH och innebär att produkterna är fria från:

BDIH

  • Syntetiska färg -och doftämnen.
  • Mineraloljor.
  • Eller djurtester.

Vi tycker

En testperson har testat nattkrämen och handkrämen från Natuderm Botanics. Hon tyckte att båda två produkterna var något hon skulle kunna köpa i framtiden. Den här serie är speciellt utformad för torr hud som även hon led av, handkrämen var den bästa hon hade prövat. Testpersonen hade tidigare lidit av extrem torr hud och hade behövt använda sig av Apotekets receptbelagda produkter, någon som inte fungerade lika bra som handkrämen från Natuderm berättar hon i intervjun. Nattkrämen är till för torr hud och är extra fet för att ge ett skyddande lager under natten. Den tyckte även testpersonen om eftersom hennes hud inte blev torr under dagen. Däremot luktade produkterna lite konstigt men det var inte en doft som var direkt jobbig eller irriterande utan ovant eftersom man är van vid ”vanliga” produkter.

Finns att köpa på eleven.se och Hälsofackhandeln

Distributör:oohlala.nu

Handkräm: 59 kr

Nattkräm: 99 kr

Av: Irena Aracic, redaktör

Utvalda vänner

Grön Gåva
Grön Gåva står för naturlig skönhet, hälsa, hudvård, ekologiska och rättvisemärkta produkter! Vi startade för 11 år…
Clearlife.se
ClearLife är ett familjeföretag som erbjuder högkvalitativa näringsprodukter, naturlig/ekologisk hud-och…
Ljung Hudvård
Upplev känslan av Norrländsk naturkraft! Ljung hudvårdsserie från natursköna Lappland, gjord av Vindelävens rena friska…
Swazi Secrets från Softzone
Softzone drivs av Elisabeth Nordfors som är importör i Sverige för hudvårdsmärket Swazi Secrets. Swazi Secrets filosofi är…
The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svenskt företag med sin bas i Stockholm. Vi erbjuder fantastiska sovkläder av skönaste kvalitet…

Artikeln har 1 kommentar

  1. Ekologiška ar natūrali kosmetika?

    Aliuminio chloridas, amonio laurilsulfatas, glikolis, natrio sulfatas — tai žodžiai ir medžiagų pavadinimai, kurie nelabai dera su natūralia ar ekologiška kosmetika. Šiais laikais atrodo, kad tarp kosmetikos ir buitinės chemijos skirtumų rasti neįmanoma. Daug savo etiketėse žadančios priemonės jokios naudos nesuteikia. Oda netikėtai tampa sausa, pažeista, ji parausta, nemalonu ją liesti.


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.