Tävlingar!

Bli redaktör för en dag!

0 Kommentarer 30 april 2012

Nu har ni chansen att bli redaktör för en dag på vår blogg! Vi vill erbjuda er läsare möjligheten att dela med er av era bästa gröna tips på En Lagom Dos Grönt. Ni burkar alltid vara först med att veta vad som är inne, därför vill vi ta er till hjälp och hålla i en redaktörstävling. Ni får skriva om vad ni vill: en ekologisk produkt som ni har testat, allmänna tips och kanske till och med vad ni gör i eran vardag för att leva så grönt som möjligt. Tävlingen är igång tills på torsdag och vinnaren får veta att det just är hans/hennes blogginlägg som har vunnit när det publiceras på fredagen.

Tävlingsregler

1. Ta en titt på våra gamla inlägg och utgå från vår mall med rubrik, mellanrubriker, pris, länkar och redaktörens signatur. Våra mallar är inte strikta, även en egen touch fungerar alldeles utmärkt.

2. Skicka oss blogginlägget via vår mail: redaktionen@enlagomdosgront.se och skriv med namn och efternamn.

Av: Irena Aracic, redaktör


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.