Tävlingar!

Vinn en ekologisk städning i Storstockholm

1 Kommentar 23 april 2012

Kom ni ihåg vårt blogginlägg för några månader sedan som handlade om Balanzen, ett städföretag i Stockholm som erbjöd ekologisk städning. Deras motto är att de vill avlasta dig från städningen i hemmet för att kunna ge en bättre balans i livet. Vi är glada att meddela att vi kommer lotta ut tre ekologiska städningar från  Balanzen i Stockholm. Första priset är gratis medan andra och tredjepriset är en rabatt som våra vinnare får. Tävlingen pågår veckan ut och avslutas på fredag. Förstapris är en ekologisk städning på 4 h i Stockholm, värde ca 700 kr och vinnaren får även startkitet som visas till bild i höger. För andra och tredje pris gäller 50% på en tre timmars städning värde 550 kr, ni betalar ca 260 kr, plus eventuella resekostnader beroende om företaget måste åka utanför Storstockholms gränser, se nedan:

Balanzen utför uppdrag inom Storstockholm som inkluderar områdena: Södertälje, Värmdö, Ekerö, Täby, Hässelby, Jakobsberg, Gustavsberg, Saltjöboo och Handen.

Tävlingsregler

1. Tävlingen är endast avsedd till personer som bor i Stockholm och ni måste vara villiga att betala priset för för andra och tredje priset. Det är ett specialerbjudandet som vinnarna får!

2. Skicka motivering till redaktionen@enlagomdosgront.se med namn, adress och telefonnummer  till oss.

3. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev om du inte redan är det.

Tips på hur man gör ekologisk allrengöringsmedel.

Hemsida: balanzen.se

Av:Irena Aracic, redaktör


Artikeln har 1 kommentar

  1. Adora skriver:

    Det är synd, men jag kommer inte att kunna få en uppgörelse. adoraservice.com


Lämna din kommentar

Utvalda vänner

Se fler av våra vänner »
© 2013 En lagom dos grönt .se. Powered by Wordpress.